Devínsky ríbezlák od Mrázika z Devína
V roku 2017 sme sa stali distribučným centrom pána Mrázika. Objednkajte si cez internet a vyzdvihnete u nás, aby nebolo nutné cestovať až do Devína. Popritom ochutnajte u nás lahodný ríbezlák.
V roku 2017 sme sa stali distribučným centrom pána Mrázika. Objednkajte si cez internet a vyzdvihnete u nás, aby nebolo nutné cestovať až do Devína. Popritom ochutnajte u nás lahodný ríbezlák.
Naša cukrárka pečie denne domáce čerstvé koláče – domáci kremeš, domáci gaštanový tunel, domáce veterníky, štrúdľu a fantastickú bezlepkovú malinovú tortu. V našej ponuke nechýbajú klasické bratislavské rožky
Snažili sme sa vybrať tie najkvalitnejšie a najlepšie, čo trh ponúka. Predtým, ako si objednáte, ovoňajte a pozriete si zloženie našich čajov na degustačnom stolíku a vyberte si ten, ktorý sa Vám najviac pozdáva - žiaden z týchto čajov Vás nesklame.
Originálna čokoláda Weinrich je vyrobená z kakaových bôbov, ktoré majú najvyššie parametre kvality. Čokoláda je vyrobená podľa švajčiarskeho profesionálneho receptu. Bohatá vôňa, chuť, vysoký stupeň likvidity, hladká konzistencia ju radí medzi top čokoládu. Moderné výrobné technológie systémy HACCP, ISO 9001, BRC, IFS AIB, sú zárukou úspechu ich použitia v hotových výrobkoch.
Illy káva patrí medzi najkvalitnejšie značky kávy vďaka perfektnej starostlivosti, ktorá je káve venovaná počnúc kávovým kríčkom, končiac u šálky kávy. Za svoje výnimočné vlastnosti- získané prísnou kontrolou v každej fáze výroby získala káva Illy certifikát Qualité France - inštitútu akreditového francúzskou vládou na posudzovanie kvality potravinárskych výrobkov. Šálku vysoko aromatickej kávy s menším obsahom kofeínu a výnimočnou chuťou nesporne ocenia všetci znalci a milovníci kávy.
Illy upredňostňuje ručný zber, pretože pri strojovom sa môžu medzi zrelé bôby dostať aj nezrelé, ktoré narúšajú výslednú chuť kávy. Po vylúpaní kávových zrniek je treba skontrolovať či je každé zrnko v poriadku a či vyhovuje požadovaným parametrom. Kvôli tomu sa v špeciálnom stroji jedno po druhom elektronicky triedia. Praženie dáva káve jej unikátnu arómu, chuť, farbu a je rozhodujúcim procesom v spracovaní kávy, po ktorom nastáva problém samovoľného vznietenia zŕn. Preto nastáva chladenie, chladenie vodou je síce omnoho rýchlejšie, ale keďže káva popraská a vyplaví sa z nej aróma i chuť, Illy používa chladenie vzduchom.
Illy si zakladá aj na balení. Káva je nielenže esteticky balená, ale splňa aj svoj účel- používajú sa kovové nádoby s bezpečnostným uzáverom, v ktorom je stlačený vzduch- takto sa káva zabezpečí pred nepriaznivýmí vonkajšími vplyvmi, ako sú vlhkosť a pachy.